Πρώτα πρώτα όσοι είστε Fallout-άκηδες σαν κι εμένα θα ευχαριστηθείτε, αν μη τι άλλο, την υπέροχη ατμόσφαιρα και την καταπληκτική φωτογραφία αυτής της post apocalyptic ιστορίας.
Μετά, εντάξει, δεν κουράζομαι ποτέ να βλέπω τον Gary Oldman να παίζει τον Villain. Σοβαρά, ακόμα και στο Lost in Space μου άρεσε πόσο μάλλον εδώ που παίζει και ενδιαφέρον villain.
Φυσικά, επίσης, να πω οτί παίζει ο Tom Waits, τον οποίο επίσης δεν κουράζομαι ποτέ να βλέπω σε οποιονδήποτε ρόλο του δίνουν (εδώ είναι μικρός δυστυχώς).
Τέλος ο Denzel Washington σε αυτή την ταινία είναι όλα τα λεφτά και ο Malcolm Mac Dowel είναι added bonus...
Αυτά με τα δικά μου προσωπικά σκαλώματα να πω τώρα για την ταινία.
Ενδιαφέρον story, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, καλή σκηνοθεσία super wow και γαμώ action scenes και ωραίο φινάλε. Δεν έχω να πω πολλά αρνητικά για την ταινία η οποία μου θύμισε λίγο το Fallout (δυστυχώς μονάχα λίγο και όχι όσο αναφορά το σενάριο). Κάποια στιγμή προς το τέλος κάνει μία μικρή κοιλιά και σκέφτεσαι "έλα πολύ δεν το τραβάνε;" αλλά ευτυχώς κρατάει πολύ λίγο και το τέλος σε ανταμείβει.
Δεν το προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά για Σάββατο βράδυ με μπύρες και φίλους είναι ότι πρέπει.