RPGNet.gr

The world of Adventure

Teasers, Spoilers και διάφορες συζητήσεις για ταινίες, νέες κυκλοφορίες, σειρές κ.α.

Συντονιστής: MaLkAv

The Book of Eli

Δημοσίευσηαπό MaLkAv » Κυρ Ιούλ 11, 2010 10:50 am

Πρώτα πρώτα όσοι είστε Fallout-άκηδες σαν κι εμένα θα ευχαριστηθείτε, αν μη τι άλλο, την υπέροχη ατμόσφαιρα και την καταπληκτική φωτογραφία αυτής της post apocalyptic ιστορίας.

Μετά, εντάξει, δεν κουράζομαι ποτέ να βλέπω τον Gary Oldman να παίζει τον Villain. Σοβαρά, ακόμα και στο Lost in Space μου άρεσε πόσο μάλλον εδώ που παίζει και ενδιαφέρον villain.
Φυσικά, επίσης, να πω οτί παίζει ο Tom Waits, τον οποίο επίσης δεν κουράζομαι ποτέ να βλέπω σε οποιονδήποτε ρόλο του δίνουν (εδώ είναι μικρός δυστυχώς).
Τέλος ο Denzel Washington σε αυτή την ταινία είναι όλα τα λεφτά και ο Malcolm Mac Dowel είναι added bonus...

Αυτά με τα δικά μου προσωπικά σκαλώματα να πω τώρα για την ταινία.

Ενδιαφέρον story, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, καλή σκηνοθεσία super wow και γαμώ action scenes και ωραίο φινάλε. Δεν έχω να πω πολλά αρνητικά για την ταινία η οποία μου θύμισε λίγο το Fallout (δυστυχώς μονάχα λίγο και όχι όσο αναφορά το σενάριο). Κάποια στιγμή προς το τέλος κάνει μία μικρή κοιλιά και σκέφτεσαι "έλα πολύ δεν το τραβάνε;" αλλά ευτυχώς κρατάει πολύ λίγο και το τέλος σε ανταμείβει.

Δεν το προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά για Σάββατο βράδυ με μπύρες και φίλους είναι ότι πρέπει.
Εικόνα
MaLkAv
Άβαταρ μέλους
I need to STOP posting.

Re: The Book of Eli

Δημοσίευσηαπό grue » Κυρ Ιούλ 11, 2010 12:03 pm

Συμφωνώ μέ όλα τα παραπάνω αλλά μια μικρή λεπτομέρεια μου γ@\/\/\ησε όλο το έργο....
Ο θρησκευτικός τόνος!

4/10 γεναιόδωρα για τους λόγους που ανάφερες Malkav.

Το Mad Max: The Road Warrior παραμένει η κορυφαία post-apocalypse ταινία για μένα και δε προβλέπω να τη ξεπεράσει καμία χολυγουντιανή για χρόνια ακόμα...
"I attack the sleeping red dragon." *rolls D20*
grue
Άβαταρ μέλους
Lore Master

Δημοσίευσηαπό MaLkAv » Κυρ Ιούλ 11, 2010 1:08 pm

^ Δεν καταλαβαίνω γιατί σου γάμησε την ταινία αλλά ok. Εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον γιατί όντως είναι πολύ influential. See where it got us in the first place...
Εικόνα
MaLkAv
Άβαταρ μέλους
I need to STOP posting.

Δημοσίευσηαπό grue » Κυρ Ιούλ 11, 2010 5:15 pm

True...
Απλά δε μ'αρέσει να ανακατεύονται τα genres. Θέλω τα post-apocalypse gritty & hopeless.

I'm weird like that ;)
"I attack the sleeping red dragon." *rolls D20*
grue
Άβαταρ μέλους
Lore Master

Δημοσίευσηαπό PoisonElf » Δευτ Ιούλ 12, 2010 12:46 am

SPOILERS

.
.
.

.
.
.
.

Μ'άρεσαν αρκετά οι εικόνες γενικά, ο κόσμος μέτριος αλλά 'όμορφος', typical post apocalyptic, ηθοποιοί ωραίοι.

Σενάριο μέτριο, καλή η ιδέα να ψάχνει τη βίβλο για να ελέγχει τις μάζες, βλακώδες το ότι ήταν άτρωτος, υπερδυνατός, daredevil με spiderman "επειδή είχε πίστη", ΚΑΙ τυφλός. Εντάξει, γούστα είναι αυτά, μη πιάνουμε τα ίδια.

Θα την έλεγα καλούτσικη προς μέτρια ταινία αν κάποιον δεν τον ενοχλεί η ιδέα του σεναρίου, μέτρια προς κακή αν τον ενοχλεί.
PoisonElf
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Reikoku » Τετ Ιούλ 21, 2010 3:53 pm

Gamati tainia. Simfwnw me ton Malkav.
Εικόνα
Reikoku
Άβαταρ μέλους
Archon of Knowledge

Δημοσίευσηαπό Cybertroll » Κυρ Αύγ 01, 2010 12:19 pm

Loipon to eida ki egw.

*SPOILERS WARNING*

Skinothetika kai apo apopsi photografias, h tainia einai apla katapliktiki. Oi eikones tis post-apocalyptic amerikis, me ta kafe xrwmata, h arxiki skini tis tainias, to prwto action scene pou ginetai stis skies ktl ktl, apla einai breathtaking. Vale kai ta fovera koustoumia, ena ekpliktiko score kai exeis apla tin teleia atmosfaira.

Oute ki egw tha kourastw pote na vlepw ton Oldman na paizei (gia alli mia fora teleia) enan villain, enw to sfinaki tou Tom Waits einai panta megali xara. Genika to acting htan epipedou, skiagrafise gamata tous xaraktires xwris pollous dialogous.

To scenario? Isws an den eixa kourastei toso poly na vlepw tainies me religious ypovathro apo to Holywood na mou arese perissotero. Alla seriously, oi mises tainies/seires pou vgenoun pleon kapou exoun enan aggelo, ena theo h mia vatheia thriskeutiki kataniksi pou exei arxisei na me enoxlei kai na me kourazei. Endiaferon to ypovathro gia to logo pou egine o polemos kai tin eksafanisi tis vivlou, wraio to twist me to pws ena vivlio mporei na einai oplo alla kai h swtiria alla giati na min htan as poume to Conquest of Happiness tou Russell opou egrapse to fovero "Of all forms of caution, caution in love is perhaps the most fatal to true happiness" (lew gw twra :P)? Telika enw h tainia mas leei pws h thriskeia odigise tin anthrwpotita stin katastrofi, deixnei tous anthrwpous na kanoun to idio lathos kai malista me ena tono sa na einai swsto auto pou ginetai. Ekei ligo me xalase.
:troll:
http://www.metal-temple.com :: Serving beer (and metal) since 1293 BC
Ψιλά Γράμματα
Cybertroll
Άβαταρ μέλους
Omniscient

Επιστροφή στο Movies / TV Series

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης