από Diviner » Κυρ Μαρ 14, 2010 12:03 am
To provlima einai oti den mporw na katalavw thn logikh tou grifou. I mean, prepei na kanoume produce 3 coin-shaped objects gia na topotheththoun sta slots tou wooden disk. Kanena apo ta antikeimena den mporei na paragei kati tetoio. Epishs h yparksh twn triwn xrwmatwn einai fainomenika anousia. Den yparxei kanenas deikths pou na kathorizei kapoia alhlouxia xrwmatwn h kapoion syndiasmo autwn. To opoio shmainei oti akoma kai an ta 3 coin-shaped objects (an kataferoume na ta paragoume) einai se 3 diaforetika xrwmata, den yparxei pouthena kapoio guideline pou na leei me poia seira prepei na topothetithoun sto wooden disk. Ektos an perimeneis off-game logic kai mpoun me th seira Kokkino, Prassino, Mple, mono kai mono giati o sygxronos orismos twn xrwmatwn ths thleorashs einai RGB (red/green/blue). Den nomizw omws tetoia gnwsh na einai prosith se medieval adventurers.
Epishs, to miniature broom tha mporouse na einai xilia dyo pragmata, an den exoume safh perigrafh. Tha mporouse na einai ontws ena miniature broom, tha mporouse na einai pinelo zwgrafikhs, tha mporouse na einai kseskonopano, tha mporouse na einai ena kladi me apokshramena fyla sthn akrh, and so on and so on.
Kai to thema einai oti as poume oti einai pinelo, kai oti as poume oti h allhlouxia twn xrwmatwn einai me vash tou akrwnymiou RGB, kai as poume oti kopanontas ta louloudia vgazoun mpogia antistoixou xrwmatos, kai oti as poume me to pinelo mporoume na vapsoume to kathe ena slot me to kathe antistoixo xrwma me thn parapanw seira. An den petyxei, exoume kleidwthei gia panta sto dwmatio, giati katastrepsame ta louloudia, ara kai ena apo ta vital parts tou grifou. Opote akoma kai an vroume sthn poreia thn swsth apanthsh, pithanon na exoume katastrepsei ena apo ta antikeimena pou tha mas voithisei na to lysoume.
All I'm saying is, the possibilities are endless, but the riddle's objects aren't. Xwris kapoiou eidous odhgies kapou mesa sto temple, den mporoume na vasistoume se trial and error.